pompa wody [mk3] zgrzytanie itp. jaka firma ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
pompa wody [mk3] zgrzytanie itp. jaka firma ?
Witam. Pada mi pompa wody..slychac trzaski zgrzyty metalu..zazwyczaj tylko na postoju i podczas uruchomienia..ale juz coraz intensywniej...w zwiazku z tym chcialbym jutro kupic nowa i ja wymienic..jaka polecacie ???? i ile moze kosztowac ??? Wymieniac sam wklad czy cala ???? pozdr
no i umarla.....przejechalem 15 km...zgrzyty coraz mocniejsze...aznagle ..wspomaganie przestalo dzialac.....i patrze..leci jak plyn z pompy wodnej...ledwo dojechalem do warsztatu...nowa pompa 73 zł firma jakas dunsko-niemiecko zapomnialem nazwy..jutro maja wymienic..to dam znac jak chodzi ..pozdr
[ Dodano: Czw Gru 08, 2005 16:16 ]
no i jestem w szoku...wlasnie dzownilem do warsztatu..okazalo sie ze ..nie pompa wody tylko wspomagania sie rozleciala ...:/ co mnie jeszcze zaskoczy w tym samochodzie :/ czy ktos wie ile kosztuje pompa wspomagania ????
[ Dodano: Czw Gru 08, 2005 16:16 ]
no i jestem w szoku...wlasnie dzownilem do warsztatu..okazalo sie ze ..nie pompa wody tylko wspomagania sie rozleciala ...:/ co mnie jeszcze zaskoczy w tym samochodzie :/ czy ktos wie ile kosztuje pompa wspomagania ????