Wiem że było już sporo tematów dotyczących dodatkowych zegarów, jednak po ich lekturze nadal nie wiem gdzie wpiąć kable żeby wszystko działało.
Myślę nad czymś takim
http://allegro.pl/item865612881_wskazni ... uning.html
A to ze względu na to ze oczytałem się o "grzechoczących" wskazówkach modeli z wężykiem powietrznym.
Bardzo byłbym wdzięczny za porady, zdjęcia lub tez drogę poszukiwań.
Wskaźnik Tubro
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Ł-u-k-a-s-z
- Gadatliwa bestia
MG_Snake, ja juz mam pół roku z werzykiem powietrznym i nie narzekam tani i szybki montaz jak dla mnie wystarczajace
[ Dodano: 06 Sty 2010 07:03 ]
a podlacza sie go tak jak zwykly ,jak masz pompe lda to do tego werzyka co idzie od niej do kolektora a zreszta duzo opisów na forum czytalem także poszukaj
[ Dodano: 06 Sty 2010 07:03 ]
a podlacza sie go tak jak zwykly ,jak masz pompe lda to do tego werzyka co idzie od niej do kolektora a zreszta duzo opisów na forum czytalem także poszukaj

PROXII wiem jak podłączyć wężyk, ale chciałem się dowiedzieć gdzie podpiąć zasilanie (podświetlanie zegara) tak aby mi bezpieczników nie wywaliło.
Ostatnio zmieniony śr sty 06, 2010 12:56 przez MG_Snake, łącznie zmieniany 1 raz.