zagrzeje sie i gaśnie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
zagrzeje sie i gaśnie
jak w temacie, mam problem... kolega kupił mk1 i na zimnym silniku jest ok, jak sie trche zagrzeje to gaśnie, traci moc albo zaczyna chodzić na 3 gorcki.. co to może być? 1.1 gaźnik
Ostatnio zmieniony śr gru 30, 2009 12:25 przez tomantg, łącznie zmieniany 2 razy.
- cinekban87
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
To na 2 raz napisz od razu by wykluczyć pewne sprawytomantg pisze:wszystko co jest wymienione wyżej jest już zrobione, zauwżyłem troche oleji pod kopułką. może przez to psuć? na zimnym silniku jest wyjątkowo dobra iskra, a jak jest ciepły to sie gubi

Olej pod kopułka powiadasz - pewnie oring do wymiany bo puszcza. Wiadomo ,że olej nie przewodzi prądu - jak masz tam zasyfione to po nagrzaniu gubi iskierkę...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Haki pisze:To na 2 raz napisz od razu by wykluczyć pewne sprawytomantg pisze:wszystko co jest wymienione wyżej jest już zrobione, zauwżyłem troche oleji pod kopułką. może przez to psuć? na zimnym silniku jest wyjątkowo dobra iskra, a jak jest ciepły to sie gubi![]()
Olej pod kopułka powiadasz - pewnie oring do wymiany bo puszcza. Wiadomo ,że olej nie przewodzi prądu - jak masz tam zasyfione to po nagrzaniu gubi iskierkę...
jutro będziemy to sprawdzać, dzisiaj wymienilismy rozrzad u mojej dziołszki w peugeocie 206 1,4 '98 i coś chuczy, ale powoli sie stabilizuje

- kwadrat
- Forum Master
- Auto: 2x Golf
- Silnik: 2x +
Najprawdopodobniej za mocno naciągniętytomantg pisze:jutro będziemy to sprawdzać, dzisiaj wymienilismy rozrzad u mojej dziołszki w peugeocie 206 1,4 '98 i coś chuczy, ale powoli sie stabilizuje
Mein grün GT(i) produziert in Wolfsburg

Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest

Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest