Dziala, ale nie dziala...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Dziala, ale nie dziala...
Witam! Moj golfik posiada silnik 1.8 rp. od kilku dni nie mam w ogole wolnych obrotow... Silniczek krokowy mam dobry ale zauwazylem ze po podlaczeniu nie dziala... Czy jest cos co moze powodowac ze nie bedzie sie on wysuwal? Co jest odpowiedzialne za jego prace? poradzcie cos bo chcialbym zeby moje autko jezdzilo jak kiedys...
Re: Dziala, ale nie dziala...
To jest dobry czy walnięty ... bo masło maślane wyszło kolego. Najlepiej gdybyś zdobył silniczek krokowy na podmiankę i sprawdził u siebie w aucie.rem08 pisze:Silniczek krokowy mam dobry ale zauwazylem ze po podlaczeniu nie dziala...
Steruje nim komputerek , który posiadasz.
Ostatnio zmieniony wt gru 29, 2009 00:50 przez Haki, łącznie zmieniany 1 raz.
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Generalnie sam sobie odpowiadasz na pytankorem08 pisze:chodzi o to ze silniczek jest sprawny. Sprawdzony w innym aucie. To by znaczylo ze cos z komputerem nie tak? A moze wtyczka cos nie laczy? a moze jakis styki gdzis? macie jakies pomysly?

Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
to pytanie już zadałeś tylko inaczejrem08 pisze:a jest mozliwe ze cos po prostu nie laczy i informacja z komputera nie dociera do silniczka krokowego?
i już Ci kolega na nie odpowiedział przecież, chętnie bym pomógł ale nie ma już w czym...rem08 pisze:A moze wtyczka cos nie laczy? a moze jakis styki gdzis?