gumki od wyświetlaczy mk3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
gumki od wyświetlaczy mk3
witam i mam pytanie wczoraj wyjąłem licznik w mk3 bo chce sobie zmienic kolor podświetlenia wyjąłem wyswietlacze i z jednego wypadły mi te gumki poprostu odkleiły sie chyba ?bo w drugim się trzymaja więc moje pytanie czy moge je włożyc tak popsostu jak bedę składał licznik czy musze je czyms podkleic do wyswietlacza? a i czy nie bedzie różnicy w tym jak np zamienie wyświetlacze miejscami bo szczerze mówiąc juz sam nie wiem który szedłd do MFA a który do km pozdro bracia vw 

-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Wyswietlacze sa te same tylko sygnal na nie idzie inny. Zreszta jak podlaczysz bedziesz wiedzial co i jak. Pamietacie zegarki co byly modne na komunie 20 lat temu? Saturny, Montany.. to byl szczyt prezentu a dzis..
tam z wyswietlaczami bylo podobnie. Mozna je bylo wstawiac z innych.. he he ale dalem porownanie
Pozdro
Gitner

Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
Gitner pisze:Wyswietlacze sa te same tylko sygnal na nie idzie inny.
No nie, to są 2 rózne wyswietlacze, różniace się zawartoscia, w wyswietlaczu przebiegu masz co innego w MFA co innego - jesli się spojrzy pod katem można zauwazyc co dany wyswietlacz może wyswietlic

Pozdor
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
THX za poprawienie mnieCorvax pisze:Gitner pisze:Wyswietlacze sa te same tylko sygnal na nie idzie inny.
No nie, to są 2 rózne wyswietlacze, różniace się zawartoscia, w wyswietlaczu przebiegu masz co innego w MFA co innego - jesli się spojrzy pod katem można zauwazyc co dany wyswietlacz może wyswietlic

Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R