Witam was ponownie mam małe pytanie...Czy na kompie bd miał sygnalizacje że któreś z drzwi są niedomknięte(klapa baagażnik,drzwi pasazera czy kierowcy)?
Mam cos z mikrostykiem ale czy ogolnie na kompach w TDi 2001r pokazuje na kompie otwarte drzwi?
I drugie pytanie czy poprzedni wlasciciel mogl wykasowac jakies moduly komfortu poprzez podpiecie do kompa np zamykanie szyb z centralnego(szyby zamykaja sie jak wychodzimy z auta i centralny zalaczamy)
Itd odnosnie modulu komfortu,i czy mozbna porzywrocic owe opcje?
Czujnik otwarcia drzwi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=122053 odnośnie mikro styków
Co do modułu komfortu - to zgadza się - da się go Vagiem aktywować i wyłączyć.
Zapytam Cię - bo piszesz o pokazaniu na kompie - otwartych drzwi itp... owszem będziesz to miał ale tylko na pełnym FIS-ie..
Wpisz w Szukaj MODUŁ komfortu --- wyskoczy to czego szukasz
Co do modułu komfortu - to zgadza się - da się go Vagiem aktywować i wyłączyć.
Zapytam Cię - bo piszesz o pokazaniu na kompie - otwartych drzwi itp... owszem będziesz to miał ale tylko na pełnym FIS-ie..
Wpisz w Szukaj MODUŁ komfortu --- wyskoczy to czego szukasz
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Forum Master
- mscirocco
- Mały gagatek
Pełny FIS to inny komputer niż standardowo montowany w Mk4?Haki pisze:owszem będziesz to miał ale tylko na pełnym FIS-ie..
[ Dodano: 14 Gru 2009 15:31 ]
A jeszcze jedno pytanko odnośnie elektryki...Hamuje na słiskiej nawierzchni czuję ze ABS działa ale czy kontrolka powinna się zaświecić wtedy?
Bo osobiscie mi nie swieci dlaczego...?
Jestem tutaj nowy tak więc troche wyrozumiałości :)
U mnie przy hamowaniu i działającym ABS-ie też kontrolka się nie zaświeca, więc to raczej normalne.. Zresztą w poprzednim aucie (Passat B4) również się nie zaświecała..mscirocco pisze:A jeszcze jedno pytanko odnośnie elektryki...Hamuje na słiskiej nawierzchni czuję ze ABS działa ale czy kontrolka powinna się zaświecić wtedy?
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
-
- Forum Master