Webato

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
stryj16
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Webato

Post autor: stryj16 » pt gru 11, 2009 20:34

Witam. Mam pytanie dotyczące Webasto, jak to z nim jest że raz się włącza a raz nie.
Mam webasto w Touranie i wiem że poniżej 5 stopni powinno się włączyć ale ono się nie włącza :otepienie: , dzisiaj temperatura była -3.0 stopnie i Webasto nie odpaliło. Jeszcze miesiąc temu przy temperaturze 0-2 stopnie się włączyło. Podpowiedzcie coś, Webasto to fajna sprawa w zimie.

W Moich Żyłach płynie benzyna, Zamiast Serca świszczy turbina...
1.Był i nadal jest. Mój Variot: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3692912#3692912
2. Opel Vectra B 2.0 16v [sprzedana]
3. Audi A4 Avant AFN+r+chip 136KM/327NM
4. Suzuki Bandit 600[sprzedane]
5. Passat B5 AFN plany na 160KM

Awatar użytkownika
Haki
_
_
Kontakt:

Re: Webato

Post autor: Haki » pt gru 11, 2009 20:40

stryj16 pisze:Witam. Mam pytanie dotyczące Webasto, jak to z nim jest że raz się włącza a raz nie.
Mam webasto w Touranie i wiem że poniżej 5 stopni powinno się włączyć ale ono się nie włącza :otepienie: , dzisiaj temperatura była -3.0 stopnie i Webasto nie odpaliło. Jeszcze miesiąc temu przy temperaturze 0-2 stopnie się włączyło. Podpowiedzcie coś, Webasto to fajna sprawa w zimie.
Od kiedy to Webasto nie działa powyżej 5 stopni ?? 1 słyszę...
Masz coś z czujnikami nie tak chyba skoro nie chce się załączyć ,albo z samym urządzeniem sterującym.

Zagadaj do kolegi Greg On wie dużo na temat tego urządzenia .
Ps.. Poniżej 4 stopni to nie załącza się Klima ..

Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google

MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”