Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
pewnie rozrusznik... sprawdz podłaczając kabel bezpośrednio z aku do rozrusznika czy zakręci... jeśli nie to wiadomo... jeśli zakręci szukaj w bezpiecznikach... Sprawdz też sam akumulator... jaki prąd podaje...Biały pisze:Wczoraj w nocy podjerzdzam pod garaż. Gasze Golfika, otwieram drzwi w garażu, chce wjechać, odpalam i NIC. Co to może być? Akumulator cały. Możliwe żeby coś tak nagle siadło? Przecież przed chwilą śmigałem normalnie foch Może coś się poluzowało? Może zalało świece? Zabardzo się na tym nie znam. Może rozrusznik? Przekręcam stacyjkę, kontrolki normalnie się świecą jak zawsze, chce odpalić i nie ma reakcji grrr
Jakby to szczotki były to by ci bendix stukałBiały pisze:Ale jak normalnie gra sobie radio i świecą światła krutkie jak i długie to raczej nie klema, bo jak by to była klema to chyba by nie świeciły ale nie wiemJutro znajomy rozbierze ten rozrusznik i popatrzy, napewno to szczotki
[ Dodano: Nie Lis 27, 2005 16:02 ]
Stukałem lekko młotkiem ale to nic nie dało
Ale ja już tak jeżdze od miesiąca bo nie mam czasu zmienić klemy. I jakoś cały czas było dobrzeflatron316 pisze:Jakby to szczotki były to by ci bendix stukałBiały pisze:Ale jak normalnie gra sobie radio i świecą światła krutkie jak i długie to raczej nie klema, bo jak by to była klema to chyba by nie świeciły ale nie wiemJutro znajomy rozbierze ten rozrusznik i popatrzy, napewno to szczotki
[ Dodano: Nie Lis 27, 2005 16:02 ]
Stukałem lekko młotkiem ale to nic nie dało
Spróbuj z tą klemą bo trochę prądu po niej płynie
flat
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 27 gości