Witam
Mam problem po zmianie silnika, otoz nie chce on odpalic, po długim meczeniu go rozrusznikiem i kreceniem aparatem zapłonowym odpala ale cieżko go utrzymac przy życiu, przy innych probach odpalenia wywala mi rure od filtra powietrza. Rece mi opadaja nie wiem co mam robic, sprawdzałem juz podłaczenia i wydaje sie wszystko na swoim miejscu, prosiłbym o porade na co jeszcze zwrocic uwage oraz posiadaczy 2e o foty swoich silników (w celu sprawdzenia podłączen) a najlepiej by było jakby ktos mial foty przepustnicy:) Dzieki, czekam na pomoc!
2E PROBLEM z odpaleniem nowego silnika, foty mile widziane.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
stary pomysl o vagu u mechanika- koszt niewielki a powinno wykazac błąd, jezeli chcesz wyslij mi maila / d.kwiatkowski@zrs.strefa.pl / z lista co chcesz a wysle ci foty.
Ja ostatnio walczyłem tez z tym silnikiem, okazało sie ze cewka z modułem /nie zawsze była iskra/.
Ja ostatnio walczyłem tez z tym silnikiem, okazało sie ze cewka z modułem /nie zawsze była iskra/.
Driver wanted!!!
Zobacze dzisiaj co i jak. Dzieki za wskazówki.
[ Dodano: Czw Gru 22, 2005 00:40 ]
I golf pali juz. CO sie okazało nie chcial odpalic wczesniej, po wymianie uszczelki i zalozeniu starej głowicy odpalił i pali bardzo dobrze teraz tylko kosmetyka i porzadne skrecenie. Jak narazie nie wyszedłem na tym zle bo koszt "remontu kapitalnego wyszedł mi 680zł"... Pozdro for all.
[ Dodano: Czw Gru 22, 2005 00:40 ]
I golf pali juz. CO sie okazało nie chcial odpalic wczesniej, po wymianie uszczelki i zalozeniu starej głowicy odpalił i pali bardzo dobrze teraz tylko kosmetyka i porzadne skrecenie. Jak narazie nie wyszedłem na tym zle bo koszt "remontu kapitalnego wyszedł mi 680zł"... Pozdro for all.
katowanie na śniadanie:)