Niedziałaja postojowe z tyłu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Karcz3
- Very Important Driver
- Auto: Vw caddy mk1
- Silnik: 1.8
- Kontakt:
Niedziałaja postojowe z tyłu
dzisiaj zauwazyem ze nie mam z tyłu obudwu świateł pozycyjnych, żarówki sprawdziłem i sa ok kierunkowskazy z tyłu dzialaja jedynie pozycji nie ma z przodu wszystko jest ok pozycyjne sa i mijania. w czym moze tkwić problem Pomóżcie
Vw golf 3 1.9tdi.-byl... vw caddy mk1 1.6d jest(rozłożony na czynniki pierwsze)-reanimacja
ja bym zaczol od sprawdzenia styku plusowego zarowki czy jest przejscie do kostki lampy. czy sama lampa jest sprawna i dalej to lecisz po kablu w progu kierowcy az do skrzynki bezpiecznikow. ale raczej ze skrzynki napiecie wychodzi bo jak swieci przod. a z tego co pamietam to postoje sa na krzyz laczone.
- Karcz3
- Very Important Driver
- Auto: Vw caddy mk1
- Silnik: 1.8
- Kontakt:
zaraz pójde i zobacze dopóki jeszcze jasno na dworze
[ Dodano: 22 Lis 2009 15:56 ]
[ Dodano: 24 Lis 2009 18:54 ]
I myslalem ze moge temacik zamknac a tu nadal cos mi nie gra w lewej lampie co jakis czas brak swiatla postojowego z tylu.pukam reka w obudowe lampy i pali
ale po przejechaniu kilku km znowu nie pali jak kilka razu popukam to zarowka sie przepala i jak ja wykrecam jest taka okopcona. wkladam zarowke nowa ruszam nia na bo i nic nie przerywa i jest ok.
w czym tkwi problem. prawa lampa juz dziala jak nalezy
[ Dodano: 22 Lis 2009 15:56 ]
no i to było to dzieki kolego mam cala lewa strone zabudowana bo glosniczek basowy mam zamontowany tam no i brak dostepu do lewej lampy, ale zdjalem wszystko i gdzies cos nie łaczylo toche dziwne ze odrazu musialem wymienic 2 zarówki a jedna byla cala czarna. no ale kabelkami poruszalem wtyczki powyciagalem i jeszcze raz powkladalem i jest ok. takze dzieki i temat do zamknieciaKarcz3, a odepnie lewa lampę i zobacz czy styki nie zaśniedziały
[ Dodano: 24 Lis 2009 18:54 ]
I myslalem ze moge temacik zamknac a tu nadal cos mi nie gra w lewej lampie co jakis czas brak swiatla postojowego z tylu.pukam reka w obudowe lampy i pali
ale po przejechaniu kilku km znowu nie pali jak kilka razu popukam to zarowka sie przepala i jak ja wykrecam jest taka okopcona. wkladam zarowke nowa ruszam nia na bo i nic nie przerywa i jest ok.
w czym tkwi problem. prawa lampa juz dziala jak nalezy
Vw golf 3 1.9tdi.-byl... vw caddy mk1 1.6d jest(rozłożony na czynniki pierwsze)-reanimacja