no wiec mam dosyć połatanego fotela kierowcy w wiadomych miejscach (sportsitze) zanabyłem fotel pasażera w takim samym obiciu i chce przełożyć z niego części tapicerki na swój fotel kierowcy.
Mam pytanie czy ktoś może testował jakiś patent co poradzić na to żeby za jakiś czas nie było powtórki z rozrywki w tym samym miejscu z powodu tego metalowego wzmocnienia boczka które z czasem dewastuje fotel? Myślałem o wymienieniu gąbki na inną i o podłożeniu tam jakiejś warstwy wytrzymalszej tkaniny pod spód ori obicia, jakiegoś drelichu, lub pasa skóry? Co o tym sądzicie? Macie doświadczenia jakieś z tym?
Przecierające się fotele.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Przecierające się fotele.
Podpis uległ awarii spróbuj później :)
Podpis uzyskał aprobatę YGD i może być umieszczany.
Podpis uzyskał aprobatę YGD i może być umieszczany.
- malutki
- Forum Master
- Kontakt:
patent jest prosty, wymontować fotele i wstawić drewniane stołkimate64 pisze:czy ktoś może testował jakiś patent co poradzić na to żeby za jakiś czas nie było powtórki z rozrywki

Clarion DXZ958 - Morel Hybrid Integra 402 - Morel 6W - Gladen RS10 - Phoenix Gold Ti600.4 - Phoenix Gold Ti1500.1
Szafa gra
Szafa gra

- Balugass
- Użytkownik
- Kontakt:
witam podepne sie pod temat:)
rozbieral ktoś fotel kubełek z mkIII, powoli zaczyna sie wycierac gąbka w siedzisku od wsiadania i chciałbym temu zapobiec zeby nie było dziury
jak zdjac ten pokrowiec??sa jakies problemy??na co zwrócic uwage??chce wiedziec wszystko na ten temat zeby nie zostac z rozbabranym fotelem 
rozbieral ktoś fotel kubełek z mkIII, powoli zaczyna sie wycierac gąbka w siedzisku od wsiadania i chciałbym temu zapobiec zeby nie było dziury

mój były variancik ---> http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=214025