znow odpowietrzenie ukladu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
znow odpowietrzenie ukladu
Na poczatek moze sie przywitam-czesc wszystkim ! mam problem i jesli ktos moglby mi pomoc bylbym wdzieczny.No wiec...wymienialem plyn do chlodnicy,samochod niby odpowietrzony a tu licho zogrzewaniem,tzn.prawie go nie ma...Co zrobic?Czy zle odpowietrzylem czy tez moze to byc inna przyczyna?Prosilbym(jesli to jednak jest zapowietrzenie)o instrukcje jak ja odpowietrzyc.Z gory dziekuje.
Re: znow odpowietrzenie ukladu
mozesz sprobowac o ile masz latwy dostep do nagrzewnicy sciagnac jeden waz wlaczyc ogrzewanie ma maxa dac silnik nieco na obroty i czekac az pojawi sie plyn, zalozyc waz przy wlaczonym silniku i powinno byc okdominik7 pisze:Na poczatek moze sie przywitam-czesc wszystkim ! mam problem i jesli ktos moglby mi pomoc bylbym wdzieczny.No wiec...wymienialem plyn do chlodnicy,samochod niby odpowietrzony a tu licho zogrzewaniem,tzn.prawie go nie ma...Co zrobic?Czy zle odpowietrzylem czy tez moze to byc inna przyczyna?Prosilbym(jesli to jednak jest zapowietrzenie)o instrukcje jak ja odpowietrzyc.Z gory dziekuje.