Witam
Wysypał mi się aparat zapłonowy, mam założony nowy, ale to jest chyba od innej wersji 1.3 bo nie ma gdzie wpiąć wężyka podciśnienia:( obroty czasami wariują. Czy grozi czymś taka jazda z innym aparatem? Gdzie i za ilę dostanę taki sam aparat jak miałem?
Aparat zapłonowy NZ
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Turbo Inside
- Kontakt:
- thesperado
- Mały gagatek
- Kontakt:
Kupiłeś pewnie z odśrodkowym regulatorem wyprzedzenia zapłonu. Gdzie można kupić ... np na szrotach , tam będzie najtaniej ... bo nowy to spory wydatek. A tam koszt około 50 zł.
Jechać jakoś będzie ... tylko trzeba będzie zatkać ten przewód podciśnieniowy, bo to najprawdopodobniej przez to, że nie jest podpięty obroty wariują . Mimo wszystko sugeruję zamontować tam taki aparat jaki przewidział producent .
Jechać jakoś będzie ... tylko trzeba będzie zatkać ten przewód podciśnieniowy, bo to najprawdopodobniej przez to, że nie jest podpięty obroty wariują . Mimo wszystko sugeruję zamontować tam taki aparat jaki przewidział producent .
Ostatnio zmieniony pn lis 16, 2009 01:03 przez thesperado, łącznie zmieniany 1 raz.
[img]http://pawel.sniezek.w.interia.pl/podpis2.jpg[/img]