Bora kontrolka otwartych drzwi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Bora kontrolka otwartych drzwi
Witam, nie wiem czy mi cos nie dziala czy poprostu niemam tej kontrolki co pokazuje ze któres drzwi sa otwarte, od klapy bagaznika jest i nawet wyskakuje komunikat na kompie, a dzwi nic.
wiem ze mam zwalony mikrowlacznik w drzwiach kierowcy ale czy to moze byc przyczyna ze inne drzwi nie dzialaja ? czy poprotu nie wyposarzyli mnie w ta kontrolke ?? jak to moge sprawdzic
wiem ze mam zwalony mikrowlacznik w drzwiach kierowcy ale czy to moze byc przyczyna ze inne drzwi nie dzialaja ? czy poprotu nie wyposarzyli mnie w ta kontrolke ?? jak to moge sprawdzic
Bo z tego co kojarzę to jest tylko 1 mikrostyk -- i jest on tylko w drzwiach kierowcy.. ale ręki obciąć sobie nie dam..bambi001 pisze:no ale dlaczego nie pokazuje mi jak np prawe przednie drzwi otworze ( zadna kontrolka nie swieci) a tam mikro wlacznik dziala
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Forum Master
W każdym zamku jest mikrostyk. Każdy odpowiada za swoje drzwi. Jeśli otworzysz któreś to powinna kontrolka się zapalać na podsufitce i w drzwiach tych które otworzysz (o ile jest niespalona żarówka i jest włączone na tj opcji bo można to przełączyć żeby się nie paliło). Jeśli wszystko sprawdziłeś i żarówki są ok jest w dobrej pozycji przełącznik a lampki się nie palą to musisz mikro wymienić. Na kompie pokazuje tylko że jest otwarta klapa bagażnika i maska, a to że drzwi są otwarte pokazuje żarówka w podsufitce.
i takiej odp oczekiwalempoolak2006 pisze:W każdym zamku jest mikrostyk. Każdy odpowiada za swoje drzwi. Jeśli otworzysz któreś to powinna kontrolka się zapalać na podsufitce i w drzwiach tych które otworzysz (o ile jest niespalona żarówka i jest włączone na tj opcji bo można to przełączyć żeby się nie paliło). Jeśli wszystko sprawdziłeś i żarówki są ok jest w dobrej pozycji przełącznik a lampki się nie palą to musisz mikro wymienić. Na kompie pokazuje tylko że jest otwarta klapa bagażnika i maska, a to że drzwi są otwarte pokazuje żarówka w podsufitce.

- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
w nie każdej jest, skoro u Ciebie się nie świeci to pewnie jej nie maszbambi001 pisze:czyli niema kontrolki otwartych drzwi w borze??
jak wyżej...a czy ta sama co od bagażnika to nie wiem.bambi001 pisze:a co do maski przedniej to swieci ta sama co klapy bagaznika???
Co do mikrostyku to tak jak poolak2006 pisze, w każdych drzwiach jest osobny i moduł komforty rozróżnia sygnały z poszczególnych drzwi i wie które są otwarte.
Jeżeli wszystkie światełka, brzęczki, central itp są OK to po prostu Twoja wersja nie ma tej kontrolki.
drzwi po prawej stronie nie odpalaja mi oswietlenia auta jak zostana otwarte czyli pewnie w nich miktostyk siedzi?? a Ty kolego masz ta kontrolke i mogł bys jak coś fote zapodac jak wyglada i dzie się znajduje ??Qto pisze:w nie każdej jest, skoro u Ciebie się nie świeci to pewnie jej nie maszbambi001 pisze:czyli niema kontrolki otwartych drzwi w borze??jak wyżej...a czy ta sama co od bagażnika to nie wiem.bambi001 pisze:a co do maski przedniej to swieci ta sama co klapy bagaznika???
Co do mikrostyku to tak jak poolak2006 pisze, w każdych drzwiach jest osobny i moduł komforty rozróżnia sygnały z poszczególnych drzwi i wie które są otwarte.
Jeżeli wszystkie światełka, brzęczki, central itp są OK to po prostu Twoja wersja nie ma tej kontrolki.
Ostatnio zmieniony pn lis 16, 2009 16:38 przez bambi001, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Master
juz teraz wiem jak ejst z kontrolkami to jest wsio napisane
Instrukcja obsługi Golf IV - Bora PL
Instrukcja
Instrukcja obsługi Golf IV - Bora PL
Instrukcja