Mam problem z zamkiem od strony kierowcy, ojciec za szybko wyjął kluczyk przy zamykaniu (przynajmniej tak mi powiedział) i zamek da się zamknąć ale w inny sposób.
Gdy wkladam kluczyk przy zamknietych lub otwartych drzwiach przekrecam i czuje opór mniej wiecej tam gdzie on powinien być, tyle ze zamek sie nie zamyka.
Jeśli drzwi są zamknięte wtedy od środka mogę je zamknąć wciskając yyy(no wiecie ). Tak samo odwrotnie, otwieram je tylko od środka. A i jeszcze, gdy drzwi są otwarte (nie na zamek po prostu otwarte), wcisnę to gówienko i trzasnę drzwiami - powinny się zamknąć - a one się odbijają (oczywiście nimi nie trzaskam, tak napisałem by wiadomo było o co mi biega )
Trochę koślawo napisane, ale trochę się spieszyłem. Mam nadzieje, że zrozumiecie
EDIT: Mam Golfa MK3
Zamek od strony kierowcy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
AnimFcB, musisz rozebrać drzwi i dostać się do zamka,pewnie spadło takie małe ustrojswo które blokuje drzwi przy przekręcaniu kluczykiem...
Nie powinny się zamknąć,pasażera owszem,kierowcy nie-takie zabezpieczenie przed zatrzaśnieciem kluczykówAnimFcB pisze:A i jeszcze, gdy drzwi są otwarte (nie na zamek po prostu otwarte), wcisnę to gówienko i trzasnę drzwiami - powinny się zamknąć - a one się odbijają
bongo pisze:AnimFcB, musisz rozebrać drzwi i dostać się do zamka,pewnie spadło takie małe ustrojswo które blokuje drzwi przy przekręcaniu kluczykiem...Nie powinny się zamknąć,pasażera owszem,kierowcy nie-takie zabezpieczenie przed zatrzaśnieciem kluczykówAnimFcB pisze:A i jeszcze, gdy drzwi są otwarte (nie na zamek po prostu otwarte), wcisnę to gówienko i trzasnę drzwiami - powinny się zamknąć - a one się odbijają
A ze sie nie powinny zamknac to nie wiedziałem (mlody kierowca wiec bez podtekstow ) Rozebrac drzwi, ja je już rozbierałem ale do zamka nie mogę się dostać tzn. mogę włożyć tam jedynie trzy palce jutro postaram się rozwiązać problem i zdam raport z misji