wiązka przewodów golf 92r 1.4

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

666edek
Nowicjusz
Nowicjusz

wiązka przewodów golf 92r 1.4

Post autor: 666edek » wt lis 03, 2009 09:59

Witam,
jestem szczęśliwym (teraz troche mniej) posiadaczem golfa mk3 z 92r. 1.4 z Radomia. Szukam miejsca gdzie mogę dostać wiązkę przewodów (ponieważ ta co miałem kompletnie się potopiła)... Telefony po lokalnych szrotach nie przyniosły efektu... czy muszę mieć wiązkę z tego samego modelu? a jeśli nie to z jakich modeli jeszcze ew. by pasowały?...

Z góry dziękuję za każdą odpowiedź ponieważ ogólnie rzecz biorąc to jestem w dupie czarnej;)

pozdrawiam;)

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » wt lis 03, 2009 10:45

Co do poszukiwań wiązki to ten dział temu nie służy, jest od tego odpowiedni. A teraz napisz o która wiązkę chodzi to podpowiemy czy może byc z innego auta.

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

666edek
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: 666edek » wt lis 03, 2009 12:06

Dzięki za odpowiedź, napisałem też tego posta w dziale z poszukiwaniami sprzętu, ale że jest to post doradczo-poszukiwawczy to postanowiłem, go tu zamieścić z nadzieją że więcej osób go zobaczy:)

chodzi o wiązkę która idzie do płytki z przekaźnikami pod kierownicą, do różnych urządzeń w samochodzie, elektryk powiedział że ta wiązka nie występuje jako część zamienna, nawet w serwisie VW w Radomiu nie wiedzieli jak mi pomóc...

Z góry dzięki za każdą pomoc

pozdrawiam

[ Dodano: 03 Lis 2009 19:48 ]
"podbijam" temat, czy jest mi ktoś w stanie pomóc?

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”