jak sprawdzić jaki mam moduł komfortu??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- jaras99
- Mały gagatek
- Kontakt:
jak sprawdzić jaki mam moduł komfortu??
witam. tak jak w temacie jak sprawdzic jaki mam moduł komforu? jest gdzieś jakaś nalepka czy coś? chodzi mi wizualne sprawdzenie. Kupiłem niedawno samochód z niedziałającym pilotem. Sprzedający powiedział że baterie padły, wystarczy wymienić, zakodować i finito. Jednak po wgłębszym wczytaniu sie w coniektóre posty doczytałem że moj pilot jest wogóle z audika
ma oznaczenia 4 DO 837231. Chciałbym dorbić sobie kluczyk tylko nie wiem jaki pilot będzie dobry. prosze o pomoc

jeśli chcesz wizualnie to bez rozbierania się nie obejdzie ale na szczęście nie trzeba tak demolować auta jak na zdjęciach z linku powyżej. demontujesz ściankę boczną deski rozdzielczej (tą na której jest klapka od bezpieczników). odkręcić trzeba jeszcze oba plastiki pod kierownicą i pod nimi będzie jeszcze jeden plastikowy element. jak to zdemontujesz to moduł będziesz miał na wierzchu. w sumie to jest 10 minut roboty. innym sposobem, znacznie prostrzym jest podpięcie pod vaga
- jaras99
- Mały gagatek
- Kontakt:
no ten opis znacznie ułatwia mi zadanie. jak tylko słonko wyjrzy zza chmur to się za to wezme. dzięxpaczu pisze:jeśli chcesz wizualnie to bez rozbierania się nie obejdzie ale na szczęście nie trzeba tak demolować auta jak na zdjęciach z linku powyżej. demontujesz ściankę boczną deski rozdzielczej (tą na której jest klapka od bezpieczników). odkręcić trzeba jeszcze oba plastiki pod kierownicą i pod nimi będzie jeszcze jeden plastikowy element. jak to zdemontujesz to moduł będziesz miał na wierzchu. w sumie to jest 10 minut roboty. innym sposobem, znacznie prostrzym jest podpięcie pod vaga