golfik 2,0 16v gti pomocy

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
kszoski
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

golfik 2,0 16v gti pomocy

Post autor: kszoski » czw paź 15, 2009 21:55

witam od jakiegos czasu mam problem z tym silnikiem i skonczyły mi sie juz pomysły objaw jest taki : po jakims czasie jazdy zaczyna prychac przy dodaniu mocniej gazu zdycha zgasze go i odpaale ponownie jest ok do pewnego czasu i nadal to samo wymieniłem kopułke swiece przewody ostatnio doszedł kolejny objaw po jakims czasie nie mozna było wprowadzic na obroty zatrzymuje sie na 3,5 tys i nic dalej i prycha i słabnie objawy pasowały do czujnika wału wymieniłem i to samo i objawy sie coraz bardziej nasilają elektryk nic nie wykrywa a ja nie wiem co robic ten objaw ostatni nie przechodzi po zgaszeniu i odpaleniu ponownym

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » czw paź 15, 2009 21:59

tak jakby pompa paliwa nie dawała rady lub filtr paliwa był zatkany, braliście pod uwagę taką najprostszą opcję?

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Awatar użytkownika
kszoski
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: kszoski » czw paź 15, 2009 22:09

jest zagazowany i objawy sa tkie same na obu rodzajach paliwa ma załozona zwykłą instalacje

[ Dodano: 19 Lis 2009 11:35 ]
przyczyna mechanik podczas naprawy zamienił wtyczki czujnika zasysanego powietrza z tym obok i pokazywało 150stopni pare jeszcze innych bzdetów

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”