Co się stało z maską ???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- W_I_T_E_K
- ...
- Kontakt:
Co się stało z maską ???
Witam , mam dziwny problem coś jest nie tak z maską.
Na fotkach jest golf z maską która jest w porządku i mój golf z maską jakąś dziwną.
Rozebrałem wszystko do wzmocnienia czołowego i niegdzie nie ma śladu żadnych wgięć , zagięć ani czegoś co by świadczyło o jakiejś stłuczce.Wszystko wydaje się być ok. A maska nie gra ze zderzakiem i grillem. W kółkach zaznaczyłem co mnie denerwuje.
Tu inna fotka poglądowa i też widać różnice:
Czy może to być spowodowane zamykaniem maski nie poprzez puszczenie maski tylko poprzez dociskanie jej rękoma i siłą zamykanie?
Czy blacharz mi to naprawi?
Na fotkach jest golf z maską która jest w porządku i mój golf z maską jakąś dziwną.
Rozebrałem wszystko do wzmocnienia czołowego i niegdzie nie ma śladu żadnych wgięć , zagięć ani czegoś co by świadczyło o jakiejś stłuczce.Wszystko wydaje się być ok. A maska nie gra ze zderzakiem i grillem. W kółkach zaznaczyłem co mnie denerwuje.
Tu inna fotka poglądowa i też widać różnice:
Czy może to być spowodowane zamykaniem maski nie poprzez puszczenie maski tylko poprzez dociskanie jej rękoma i siłą zamykanie?
Czy blacharz mi to naprawi?
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
auto musiało mieć dzwona, jest to niemożliwe od dociskania ręką, po prostu źle spasowane elementy
Ostatnio zmieniony czw paź 08, 2009 20:45 przez doggie, łącznie zmieniany 1 raz.
- morfeusz86r
- Forum Master
- Paweł Marek
- V.I.P.
nic nie widzę poza tym że maska po stronie kierowcy wyżej stoi. I w MK2 i Mk3 reguluje się to wkręcając gumowe odbojniki głębiej - a na mk4 się nie znam
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Za głęboko siedzi grill, szczególnie od strony kierowcy.Jest mocowany do wzmocnienia czołowego.Coś tam musiało być grzebane.A może tylko grill jest wymieniony, na nie oryginał.
Ostatnio zmieniony czw paź 08, 2009 21:59 przez wawel, łącznie zmieniany 1 raz.