Witam mam mały problem z podłączeniem wszystkiego elementy na czerwono zostały podłaczone i działają bez szwanku, natomiast problem jest z całą resztą Prosze o pomoc
chodzi o Golfa III
Jak podłączyć alarm centralka rtx
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
krańcówki - kabel brązowo - biały od dowolnej krańcówki lub lampki
ten przekaźnik na schemacie jest własnie opisany jako blokada rozruchu, i wpina sie to w przeciety kabel jakiejś kluczowej instalacji żeby auto nie jechało - w dieslu chyba elektrozawór od paliwa. Wszystko znajdzesz ze szczegółami wyszukiwarką, moja odpowiedź ma na celu naprowadzić cię pod jakimi hasłami szukać.
ten przekaźnik na schemacie jest własnie opisany jako blokada rozruchu, i wpina sie to w przeciety kabel jakiejś kluczowej instalacji żeby auto nie jechało - w dieslu chyba elektrozawór od paliwa. Wszystko znajdzesz ze szczegółami wyszukiwarką, moja odpowiedź ma na celu naprowadzić cię pod jakimi hasłami szukać.
Ostatnio zmieniony śr paź 07, 2009 09:21 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.