golfie 2 1.3poj,benzyna,gaznik dobre to auto- dane parametry silnika-spalanie- koszt np.paska rozrzadu, instrukcje obslugi bo moja jest po niemiecku--co kolwiek na jego temat-dziekuje pozdrawiam wszystkicch fanow
ww golf 2 1.3 benzynka 89r
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- 
				chlopiec0

ww golf 2 1.3 benzynka 89r
witam co myslicie 
golfie 2 1.3poj,benzyna,gaznik dobre to auto- dane parametry silnika-spalanie- koszt np.paska rozrzadu, instrukcje obslugi bo moja jest po niemiecku--co kolwiek na jego temat-dziekuje pozdrawiam wszystkicch fanow
 lub gdzie po taka informacje moglbym uderzyc! 

Ostatnio zmieniony śr gru 01, 2004 09:25 przez chlopiec0, łącznie zmieniany 2 razy.

- 
				Pietkad

- ygd
 - Prezes vwgolf.pl

- Auto: Audi S3
 - Silnik: AFN
 - Kontakt:

Re: ww golf 2 1.3 benzynka 89r
Wystarczy poszukać na forum, temat poruszany nie razchlopiec0 pisze:witam co myslicie
golfie 2 1.3poj, dobre to auto- dane parametry silnika-spalanie- koszt np.paska rozrzadu, instrukcje obslugi bo moja jest po niemiecku--co kolwiek na jego temat-dziekuje pozdrawiam wszystkicch fanow
1.3 było kilka typów silnika, na gaźniku, wtrysku.... nie podałeś nic dokładniej.
Do 1.3 koszty części są niskie, bo wszystko jest mniejsze
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
						Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
ja mam 1.3 NZ sprawuje sie dobrze poza odczuwalnym brakiem mocy rewelacji w spalaniu nie szukaj zgodznie z ksiazką powinien palic do 6 litrów ale przy butowanie to nawet 13 spali bynajmniej czesc sa niedrogie np. za lozysko do tylnego kola dałem mniej niz kumpel do malucha

[img]http://www.matizek.republika.pl/lcvw.jpg[/img]
						- 
				..::wojtek::..

- 
				igor198888
 - Nowicjusz

- Kontakt:

- 
				igor198888
 - Nowicjusz

- Kontakt: