Sprężyny SACHS-gdzie kupic??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Sprężyny SACHS-gdzie kupic??
Drodzy koledzy wiecie moze gzdiemozna kupic sprężyny SACHS bo mi jedna pekła (na szczęście ostatni zwój i nie "widać" praktycznie żadnej różnicy w prowadzeiu) -mam takowe przy moim TDI.
Podejrzewam ze cale zawieszeine bylo wymienione bo i sprężyny i amorki sa SACH, a samochod jest delikatnieobnizony.
Ewentualnie jak dobrać jakąś inna o podobnej charakterystyce - jest to możliwe wogółe??
pozdrawiam
Podejrzewam ze cale zawieszeine bylo wymienione bo i sprężyny i amorki sa SACH, a samochod jest delikatnieobnizony.
Ewentualnie jak dobrać jakąś inna o podobnej charakterystyce - jest to możliwe wogółe??
pozdrawiam
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
SACHS to oczywiscie porządna fimra, ale nie słyszałem szczerze mówiać zeby ktoś w POlsce kupował sprezyny SACHsa, Teraz jak tak nawet patrze w katalogi firm które prowadzą sprzedaż sachsa to nie mają sprezyn tej firmy w swojej ofercie nawet.....
Jeśli jesteś skłonny kupić inną firmę to po prostu zczytaj numer z tych SACHSów które teraz masz i jedz do sklepu, tam ci dobiarą po tym numerze odpowiednik kazdej innej firmy, wedle uznania bo to na prawde nie jest jakas skomplikowana technologia i jakoscia duzo od siebie nie odsataja wszytkie firmy
Albo zadzwon do jakiegos sklepu badz warsztatu gdzie prowadza sprzedaz SACHSa i zapytaj , ja znam np ten w Warszawie, http://www.moto-market.pl/asko/ pozdro
aha oczywiscie kup komplet na oś czyli 2 a nie 1.
Jeśli jesteś skłonny kupić inną firmę to po prostu zczytaj numer z tych SACHSów które teraz masz i jedz do sklepu, tam ci dobiarą po tym numerze odpowiednik kazdej innej firmy, wedle uznania bo to na prawde nie jest jakas skomplikowana technologia i jakoscia duzo od siebie nie odsataja wszytkie firmy
Albo zadzwon do jakiegos sklepu badz warsztatu gdzie prowadza sprzedaz SACHSa i zapytaj , ja znam np ten w Warszawie, http://www.moto-market.pl/asko/ pozdro
aha oczywiscie kup komplet na oś czyli 2 a nie 1.
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ale tu jest POlska i sprezyny SACHSa sobie odpusc, jak sam widzisz nie dostaniesz najprawdopodobniej,
Dzwoniles do ASKO? ZApytaj ich tam, to spece od zawieszen, rowniez rajdowych, wiedza wszystko, opisz im swoj problem a to co pan Artut Skwarzyńśki powie, mozesz traktowac jak święte, na pewno doradzi,
I jeszcze raz odradzam kupno jednego springa, zawsze parami
Dzwoniles do ASKO? ZApytaj ich tam, to spece od zawieszen, rowniez rajdowych, wiedza wszystko, opisz im swoj problem a to co pan Artut Skwarzyńśki powie, mozesz traktowac jak święte, na pewno doradzi,
I jeszcze raz odradzam kupno jednego springa, zawsze parami
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
- TUTENHAMON
- TUTENHAMON
- TUTENHAMON
- TUTENHAMON