spryskiwacze ksenonow

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
kris1978
Mały gagatek
Mały gagatek

spryskiwacze ksenonow

Post autor: kris1978 » sob wrz 12, 2009 16:35

witam wszystkich pewnie juz o tym bylo ale ja nie moge tego znalesc,mam takie pytanie mam u mnie w mk4 przerobione swiatla na ksenony (tak go juz kupilem) i dowiedzialem sie ze musze miec spryskiwacze znalazlem jakies spryskiwacze na alegro jest tam ich sporo ale niewiem teraz jak to ma byc mianowicie chodzi mi o podlaczenie czy musi byc specjalny zbiorniczek na plyn czy poprostu podlanczam sie w ten co jest do szyb i czy musi byc jakas inna pompka do tych spryskiwaczy
pozdrawiam :okej:

Awatar użytkownika
adpap
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: adpap » sob wrz 12, 2009 19:35

to poszukaj i poczytaj tutaj na forum...

1. samo zalozenie spryskiwaczy nie spowoduje, ze xenony juz beda legalne, pozostaje kwestia ukladu samopoziomowania oraz rodzaju homologacji nabitej na lampie

2. jak juz chcesz zakladac spryski to: sa ori do MK4, jest gdzies porada na ten temat. Plyn idzie z tego samego zbiorniczka co na szybe (a idzie go b. duzo), jest dolozona pompka wysokocisnieniowa.

Awatar użytkownika
Lukasz_mk2
Forum Master
Forum Master

Post autor: Lukasz_mk2 » sob wrz 12, 2009 23:41

jak masz założone org. ksenony to zakładaj ori spryski, a jak masz hid'y to je wyrzuć, załóż dobre żarówki i po problemie ze spryskami.

Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”