tak wyglada moja skrzynka bezp. moze ktos mi powie ktore przekazniki sa do abs-u bo juz nic nieiwiem ,a moze mi jakiegos brakuje prosze o pomoc bo juz niewiem co mam robic

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
cos takiego dostalem juz wczesniej ale jak widzisz tam niema nic napisane o abs-ie(ale dzieki).Może coś takiego będzie pomocne
poprostu nie dziala mi abs. po sprawdzeniu go na kompie wykazalo blad pompy, ale pompa byla juz wymieniona (zreszta jak urzadzenie z zaworkami). potem wg ksiazki zostaly sprawdzone napiecia i opory na pinach uzadzenia sterujacego abs-em i wyszlo ze do przekaznika dochodzi prad ale juz z niego nie wychodzi chociaz slychac ze sie zalacza i dlatego pytam o przekaznik. juz je wyciagnolem wczesniej przed waszymi odpowiedziami i porownalem ze schematem co potwierdzaja wasze odpowiedzi. 79-przekaznik ukladu przeciwblokujacego i 179 przekaznik pompy chydraulicznej. moze to niejest wina przekaznikow?? jezeli ktos wie to prosze o pomocsyncro2 pisze:napisz może jaki masz problem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 101 gości