Witam forumowiczów
Czy możliwe jest aby tłukły się łożyska na kołach z tyłu podobnie jak tuleje na belce? Nie słychać buczenia ale luz na kołach jest dość duży. Na tulejach nie ma luzu oraz amortyzatory zostały wymienione.
Tylne zawieszenie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- tomek200x
- Ma gadane
- Kontakt:
jeżeli masz luz na łożyskach to trzeba j podokręcać ale nie gwarantuje że wytrzymają długo miałem to samo podczas jazdy chuczało jak bym startował śmiglowcem a po wymianie cichutko jak ta lala
A tak ogólnie to niema zasady że łożysko musi chuczeć podczas jazdy
a luźne nie powinno być przeciesz to oczywiste
A tak ogólnie to niema zasady że łożysko musi chuczeć podczas jazdy
Poszukiwania Vento i swap na 150 KM TDI ARL czy to możliwe?
- wasiak
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
wcale to oczywiste nie jest i wiele osob przez takie myslenie co pol rolu lozyska wymieniatomek200x pisze:
kolo musi miec luz nie jakis wielki ale ma i to nic zlego nie oznacza jak docisniesz mocno lozysko to pojdzie w diably po kilku k km
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=190127 MOJE MK2 2E ZAPRASZAM
Jak wymieniałem klocki to kupiłem nowe łożyska ale wcale nie były lepsze od starych tzn miały też luz na wałeczkach więc stwierdziłem że nie będę wymieniał. Dokręciłem je tak żeby nie było luzu i chula na razie. A tak z innej beczki macie jakiś sposób na odkręcenie przednich odpowietrzników w zaciskach bo za cholere się nie odkręcą a nie chce urwać. Leje WD w to i nic.