Jakie zawieszenie mk3 ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Jakie zawieszenie mk3 ?
w golfie z tyłu jest do wymiany zawieszenie i nie mogę znaleźć nigdzie jakie tam powinno być.
Doradźcie jakiej i firmy i podajcie jakie powinno być w oryginale. Mój golf to MK3 Gt special nie wiem czy to cos zmienia ale dla pewności podaje tą informacje z góry dziękuje.
Doradźcie jakiej i firmy i podajcie jakie powinno być w oryginale. Mój golf to MK3 Gt special nie wiem czy to cos zmienia ale dla pewności podaje tą informacje z góry dziękuje.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
nieprawdamarol_10 pisze:W MK2 i MK3 amortyzatory są takie same nie zaleznie od wersji i wyposażenia.
zmienia.. w GT powinieneś szukać zamiennika dla nr-u fabrycznego 1H0 513 031 D, część osób ze względu na różnicę w cenie i fakt ,że trudniej dostać zamiennik tych amortyzatorów montuje zwykłe czyli zamiennik dla 1H0 513 031 (bez literki"D" )rafal1234567899 pisze:Mój golf to MK3 Gt special nie wiem czy to cos zmienia
-
- Wamia Mazury
- Auto: Golf V
- Silnik: BKC
- Kontakt:
nie chcę wprowadzić w błąd co do sprężyny bo już nie pamiętam ale z tego co kojarzę to tłoczysko było właśnie krótszewojtas4589 pisze:ładuj z normalnej wersji golfa amory, GT różni się tym że ma 10mm krótsze spręzyny więc nie ma sensu szukać nie wiadomo czego i przepłacać.
Matador, lepiej napisz czym się różnią te amory a nie operujesz cyferkami z książek
-
- Wamia Mazury
- Auto: Golf V
- Silnik: BKC
- Kontakt: