Komputer
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Komputer
Witam! mam takie pytanko ,podczas trasy powrotnej znad morza zresetowały mi się informacje wyświetlane na wyświetlaczu kompa (chwilowe spalanie ,przejechany dystans itp.)Zupełnie tak jakbym dopiero zaczął jechać ,pierwszy raz mam takie coś i nie wiem czy mam już zacząć się martwić czy nie?Co to może być?
AAA mfa 1 jest to pokazanie danych do momentu zgaszenia silnika i jakis czas po tym, nie pamiętam ile ale gdzieś czytalem ze 50 min. MFA 2 jest to średnie ogólne od czasu resetu przez Ciebie do momentu resetu przez Ciebie Nie wiem czy to zrozumiale napisałem Ale chodzi o to że mfa 1 samo sie restuje a mfa 2 nie
Wysłane z "notatnik" NOKIA 3410
chodzi mi o ten wyświetlacz na środku,mam 1/2fis informacje na nim się wyzerowały ,cała reszta :godzina,stan licznika został .Ustawione mam tak cały czas ,kilka razy już robiłem dłuższe trasy i nic takiego nie miało miejsca.Stało to się podczas jazdy po przejechaniu ok 800km.
Ostatnio zmieniony wt lip 21, 2009 00:34 przez Rafica, łącznie zmieniany 1 raz.