Brzęczyk
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Brzęczyk
witam panowie!! ja mam takie pytanie! mi przestal dzialc brzeczyk i myslalem ze on sie saplil kupilem nowy w serwisie i niedziala! natomiast jak go delikatnie wloze i poruszam to sa momenty ze zabrzeczy! oc to moze byc?? prosze o rday bo czesto zapominam wylaczyc swiatel!!!! najchetnie bym prosi o wiadomosc na pw! z gory doiekuje!!
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
To wówczas gdy licznik był z IV-ki czyli wersja Golfa Cabrio. Wszystkie inne modele i wersje fabrycznie miały ten piszczek jako przekaźnik 36 w skrzynce, gniazdo numer 9.
A wracając do sprawy to radzę tak jak Kolega Dziejo: po zdjęciu klemy minusowej z akumulatora (bezpieczeństwo przede wszystkim!) podoginać ostrożnie zaciski w gnieździe skrzynki bezpiecznikowej, tam gdzie on wchodzi.
A wracając do sprawy to radzę tak jak Kolega Dziejo: po zdjęciu klemy minusowej z akumulatora (bezpieczeństwo przede wszystkim!) podoginać ostrożnie zaciski w gnieździe skrzynki bezpiecznikowej, tam gdzie on wchodzi.
Ostatnio zmieniony ndz lip 12, 2009 23:48 przez Zico63b, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz