problem z tylnymi szybami
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
problem z tylnymi szybami
Niedawno kupiłem Golfa MK5, sprawdzaliśmy wszystko dokładnie, ale tylnych szyb nie, no i po przyjechaniu do domu okazało się że tylne szyby się nie otwierają. Szyby są na korbkę, korbka ma lekki skok, ale szyby ani drgną. Co może być przyczyną? Może jakaś blokada?
- doggie
- V.I.P.

- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
jest mnóstwo śrubek do odkręcania trzymających takie plastikowe listwy (widoczne po otwrciu drzwi) , które z kolei trzymają poszycie do konstrukcji, zeskanowałbym ci zdjęcie opisu z "sam naprawiam..." ale niestety dzieciaki śpią, a mój "kombajn" strasznie głośno pracuje, jak nie zapomnę to jutro, chyba że mnie ktoś uprzedziRomek008 pisze:A jakieś wskazówki jak to ściągnąć? Wprawdzie zdejmowałem już boczki w audi, ale z tym zdjęciem poszycia to mnie trochę zamurowałeś. Nie chciałbym niczego połamać także prosiłbym o jakieś porady, będę wdzięczny
Ostatnio zmieniony ndz lip 12, 2009 23:23 przez doggie, łącznie zmieniany 1 raz.