Kluczyki & pilot
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kluczyki & pilot
Mam pytanie do fachowców z tej dziedziny a mianowicie: kupiłem Golfika tylko z zapasowym ale orginalnym kluczykiem oraz z zewnętrzym pilotem do centralki . Chciałbym dorobić sobie drugą parę zestawu , tylko że nie wiem jak to się ma do imobilajzera , jest na allegro taki wraz z pilotem za 165zł. ale nie wiem czy będzie możliwe zaprogramowanie itp. Czy może kupić zwykły za powiedzmy 35zł.(scyzoryk) i poszukać pilota samouczącego do centralki. I mam jeszcze takie pytanie czy po odłączeniu akumulatora i załączeniu nie posiadając klucza matki zapas zadziała? Jestem w tej dziedzinie lewy dla tego proszę was o pomoc.
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
Jeżeli pilot nie jest w kluczyku, to nie dopasujesz oryginalnego pilota - scyzoryka, bo to dorabiany alarm. Chyba,ze dobierzesz pilot do tego alarmu i włożtysz do pustego scyzoryka. Z immo nie ma problemu, dokupisz transponder krypto na allegro i dopiszesz VAGiem. Odłączenie aku nie rozprogramuje ani immo ani kluczyka. A jaki to silnik?