Witam,
ma ptanie gdzie został schowany wtyk do diagnostyki w Passacie b3w golfie 3 widomo nad popielniczką a w Passacie nie moge znaleźć???????????
Wtyk do kompa w Passacie b3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Wtyk do kompa w Passacie b3
CZesc
Pozdrawiam Demos
VF1000FIIF bold`or
Passat VR6 Variant
B3 to ktory rok prod. ? Ja mam `93 i wtyk mam w bagazniku po lewej stronie za osłonami plastikowymi, wyglada to tak : dwa dosc grube kable zakonczone wtykiem takim jak do drukarki ( port szeregowy chyba sie to nazywa).Krystek pisze:Witam,
ma ptanie gdzie został schowany wtyk do diagnostyki w Passacie b3w golfie 3 widomo nad popielniczką a w Passacie nie moge znaleźć???????????
Pozdrawiam Demos
VF1000FIIF bold`or
Passat VR6 Variant
Re: Wtyk do kompa w Passacie b3
Demos pisze:CZesc
B3 to ktory rok prod. ? Ja mam `93 i wtyk mam w bagazniku po lewej stronie za osłonami plastikowymi, wyglada to tak : dwa dosc grube kable zakonczone wtykiem takim jak do drukarki ( port szeregowy chyba sie to nazywa).Krystek pisze:Witam,
Pozdrawiam Demos
VF1000FIIF bold`or
Passat VR6 Variant
nie mąć chłopakowi - te lptki to złącze od radiostacji prawdopodobnie (auto pewnie jeździło w jakiś służbach drogowych/technicznych/telekomunkacyjnych - do wyboru)
złącza diagnostyczne w b3 są pod mieszkiem lewarka skrzyni biegów ,w b4 (od 94 roku) w zaślepce w okolicy licznika , w prawym dolnym rogu