ZABLOKOWANE DRZWI >>>LEWY TYŁ<<<

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

lukas87
Mały gagatek
Mały gagatek

ZABLOKOWANE DRZWI >>>LEWY TYŁ<<<

Post autor: lukas87 » pn cze 29, 2009 21:03

Witam,
tak jak w temacie... od wczoraj mam zablokowane tylne lewe drzwi w swoim aucie. Nie chcą się otworzyć ani z pilota C.Z, ani z C.Z na panelu w kabinie, ani z kluczyka (C.Z w kluczyka). Kiedy ciągnę za klamkę nic się nie dzieje, od środka kiedy ciągnę za uchwyt do otwierania bolec niby się podnosi, ale kiedy puszczam uchwyt ten bolec się chowa. Czy ma ktoś jakieś pomysły co może się z tym dziać?? (ostatnio odłączyłem panel sterowania i właśnie po tym się tak porobiło :/ ) pozdrawiam! Łuki

jeryk10
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer

Post autor: jeryk10 » pn cze 29, 2009 22:03

Sprawdz wprzelotce ktora idzie do drzwi kabel czerwony taki gruby czerwony z jakims kolorem paska nie pamietam dokladnie czy jest tam napiecie na tym kablu Jezeli nie bedzie napiecia to podaj na krutko i wtedy sprubuj otworzyc z pilota drzwi lub z kluczyka

lukas87
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: lukas87 » czw lip 09, 2009 19:02

jeryk10 pisze:Sprawdz wprzelotce ktora idzie do drzwi kabel czerwony taki gruby czerwony z jakims kolorem paska nie pamietam dokladnie czy jest tam napiecie na tym kablu Jezeli nie bedzie napiecia to podaj na krutko i wtedy sprubuj otworzyc z pilota drzwi lub z kluczyka
witaj jeryk10,
wiesz jakoś mi się te drzwi SAME odblokowały :D tylko jest kolejny problem :/ teraz nie działa na nie centralny zamek (pilot,kluczyk)!!! wiesz wszystkie pozostałe drzwi otwiera i zamyka, a tych jakby w ogóle "NIE BYŁO" :kac: MASAKRA!!! masz jakiś pomysł co z tym fantem zrobić?? pozdrawiam!

PS.ogólnie w tych drzwiach elektryka jest tj. świeci się lampka podświetlająca regulator szyby, no i oczywiście działa podnośnik szyby.

jeryk10
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer

Post autor: jeryk10 » czw lip 09, 2009 21:56

A sprawdzales napiecie na tym kablu Jezeli bedzie napiecie to masz zamek padniety Morze to smieszne ale ja z tylu w dzwiach zakladam silownik uniwersalny zamiast orginalu za 15 zl plus 40 zl za robote i tez to dziala i tanio Ale to zalezy od klijeta czy tak chce

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”