Nie działa tylnia wycieraczka

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Dystans6
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Nie działa tylnia wycieraczka

Post autor: Dystans6 » pt maja 29, 2009 21:58

zaczne tak wczoraj wracałem i padał deszcz wiec wiem ze wycieraczka napewno tylnia dzialala. Dzis podlaczalem wiazke elektrycznych lusterek z tylu skrzynki bezpiecznikow i wypinałem kostke cała K i D .Lusterka podlaczylem wszystko dziala a przestala mi dzis dzialac wycieraczka z tylu. Spryskiwacz na tyle dziala co moze byc przyczyna??przekaznik tez cyka od tylniej wycieraczki wiec tak jak by sam silnik nie dzialal czy moglo sie cos zepsuc przy tym co robilem przejzalem wszystkie kostki kable nic nie widze zebym przy okazji wypioł .Przy okazji zauwazylem ze nie dziala tez podswietlenie tablicy rejestracyjnej pozatym wszystko dziala .Moze ktos pomoze??

Awatar użytkownika
lukasfenix
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Post autor: lukasfenix » pt maja 29, 2009 22:58

Dystans6 pisze:przekaznik tez cyka od tylniej wycieraczki
Dystans6 pisze:przestala mi dzis dzialac wycieraczka z tylu
Dystans6 pisze:nie dziala tez podswietlenie tablicy rejestracyjnej
Na 70% przełamane przewody między budą a klapą bagażnika. Są w gumowym rękawie w narożniku klapy.

Awatar użytkownika
Dystans6
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: Dystans6 » pt maja 29, 2009 23:32

temat mozna zamknac wszystko dziala wina byla zasniedzialej kostki z tlu bezpiecznikow o nazwie K
Ostatnio zmieniony sob maja 30, 2009 13:56 przez Dystans6, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”