NAWIEW- KŁOPOTY
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
NAWIEW- KŁOPOTY
witam, mam problem z wentylacja w golfie 3
Mianowicie po wlaczeniu nawiewu powietrze dmucha ale nie przez kratki wentylacyjne, w jaki sposob mozna to naprawic??
sprawdzalem filtr kabinowy, ale to nie to
prosze o pomoc
Mianowicie po wlaczeniu nawiewu powietrze dmucha ale nie przez kratki wentylacyjne, w jaki sposob mozna to naprawic??
sprawdzalem filtr kabinowy, ale to nie to
prosze o pomoc
Miałem tak w toledo , okazało się, że ta cała obudowa gdzie znajduje się dmuchawa jest spinana z nagrzewnicą takimi metalowymi spinkami i to tam było porozłączane. Sprawdź czy nie dmucha w okolicy nóg pasażera, jeżeli tak to prawdopodobnie to.
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae
hmm, ja to w zasadzie wyciągnąłem deskę rozdzielczą... ale pewnie da się stwierdzić bez tego, pomacaj troche pod deska w okolicy nóg pasażera, jak będzie dmuchało to znaczy że problem namierzony, możesz spróbowac wyjąć tylko schowek , może wystarczy. jest na forum fotoporada o wymianie nagrzewnicy, tam jest zobrazowane jak całość wygląda więc może być pomocne.
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae
- LASOT-A
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Zdejmij obudowę pokęteł nawiewów, wyciągnij popielniczkę poodkręcaj śróbki i sprawdź czy któryś z czterech pancerzy od linek do pokręteł odczepił(najczęściej pęka mocowanie pancerza jak się kręci pokrętłami na najwyższym biegu wentylatara).......powodzenia.....
Brillantschwartz perleffect - LA9V
Jeżdże nisko, leże na glebie, grunt to zawieszenie... Jedziesz?
Jeżdże nisko, leże na glebie, grunt to zawieszenie... Jedziesz?