mam zamiar zamontowac sobie zaróeczki ala xenonki,wiem ze nigdy nie uzyskam efektu tego co bym osiagnał montujac xenonki ale narzie mi szkoda kasy na te bajerki wiec wybrałem opcje tansza

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Przylaczam sie do wypowiedzi kolegi!!! Ja mam Phillips Blue Vision, 18,9 V na stykach (bez przekaźników) i jest extra,podstawa to napięcie, jesli nawet kupic Phillipsa a bedziesz mial za niskie napiecie to żadna żarówka Cie nie zadowoli!!! Sprawdz napiecie na stykach po odpaleniu silnika i kup cos solidnego...Ja polecam albo Blue Vision albo GT 150 tez Phillipsa. Pozdroowka!!!glodny86 pisze:Hej... Jezeli chcesz zalozyc sobie takie lampki to polecam raczej te slabsze...! Po po pierwsze te mocniejsze sa chyba zabronione(tak slyszalem) a po drugie moga ci zniszczyc tylko lampy tzn wypalic ten odblask w srodku bo jezeli sa mocniejsze to czyli sie bardziej grzeja a lampy tego raczej nie wytrzymaja...:/ Pozdrawka
napewno 18,9 V ??Dioda83 pisze:Przylaczam sie do wypowiedzi kolegi!!! Ja mam Phillips Blue Vision, 18,9 V na stykach (bez przekaźników) i jest extra,podstawa to napięcie, jesli nawet kupic Phillipsa a bedziesz mial za niskie napiecie to żadna żarówka Cie nie zadowoli!!! Sprawdz napiecie na stykach po odpaleniu silnika i kup cos solidnego...Ja polecam albo Blue Vision albo GT 150 tez Phillipsa. Pozdroowka!!!
witam odpowiem tak nie kupuj tego shitu bo spala sie szybko po drugie klosz wytrzymuje w standardzie 65 wat czyli moglby peknac przy 100w i to jest strata kasy.levi pisze:Witam
mam zamiar zamontowac sobie zaróeczki ala xenonki,wiem ze nigdy nie uzyskam efektu tego co bym osiagnał montujac xenonki ale narzie mi szkoda kasy na te bajerki wiec wybrałem opcje tanszai teraz mam problem bo szukajc żaróweczek owych zauważałem że wytepuja o rożnych mocach 100/90W .60/55W i czy ja moge zamotować np.100/90W czy musze przerabiać coś ?? ,co by sie stało jakbym zamotował bez przerobki 100/90W i o jakiej mocy poleciliście by mi takie żaróweczki ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 111 gości