Problem z jedna szyba elektryczna
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- mlodyyy_89
- Mały gagatek

Problem z jedna szyba elektryczna
Tak jak w temacie mam problem z jedna szyba elektryczna natomiast, gdy chce zamknac szybe na postoju to idzie go gory pozniej w polowie zwalnia i zatrzymuje sie na 3/4 swojej drogi i wtedy z pomoca reki mozna ja zamknac chyba ze odpale samochod to wtedy tak jakby dostala troszke wiecej pradu i sie zamknie ale tez z wielkim bolem i nie zawsze. Co to moze byc za przyczyna?? Golf jest 3d i problem jest z szyba pasazera
- Paweł Marek
- V.I.P.

musisz zdjąć tapicerkę, folię lub piankę i oglądać. Przyczyna to albo krzywo ustawiona w uchwytach szyba i idzie pod skosem z oporem, albo uszkodzona linka - wówczas słyszalne jest zwykle charakterystyczne trzeszczenie jak uruchamiasz. Szybę trzeba ustawić tak żeby jej kraędź górna była równolegle do ramki drzwi. Linkę trzeba wymienić. Są podróby bez zsilników dostępne
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- mlodyyy_89
- Mały gagatek

- Paweł Marek
- V.I.P.

rozbieraj raz jeszcze bo innej opcji jak wymieniłem raczej nie widze
[ Dodano: Sro Kwi 29, 2009 10:08 pm ]
Linkam może być potargana w pancerzu albo na ślimaku i póki całkiem jej nie wyciągniesz po rozebraniu silniczka to nie ocenisz.
[ Dodano: Sro Kwi 29, 2009 10:08 pm ]
Linkam może być potargana w pancerzu albo na ślimaku i póki całkiem jej nie wyciągniesz po rozebraniu silniczka to nie ocenisz.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- mlodyyy_89
- Mały gagatek