odpalanie w upaly

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
sopelo
Ma gadane
Ma gadane

odpalanie w upaly

Post autor: sopelo » śr kwie 22, 2009 20:03

chcialem sie dowiedziec czy muj elektryk ma cos racji a mianowicie zima po odpaleniu autko chodzilo ruwniutko teraz gdy cieplej jak postoji w garazu tam jest chlodniej tez nic nie mam do nieg natomiast gdy stoji pu dnia w pelnym sloncu to po odpaleniu czuje lekkie drzenie autem tak jak by inna dawkke paliwa przez moment otrzymwal no i on stwierdzil ze jest wszystko ok w pozadku poniewaz cos tam jest nagrzane i jest bardzo gorace powietrze zanim sie schlodz to moze miec chwilowo inna dawke paliwa . ze tak maja niekture autka co prawda po paru sekundach wszystko wraca do normy czujniki powymieniane i na kompie nic nie wyszlo dodam . cos tumaczyl ze mozna jakies map zmienic vagiem ale to nie ma sensu raczej co wy na to za rady z gory dzieki

Awatar użytkownika
bibi466
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: bibi466 » śr kwie 22, 2009 20:25

ja mam podobnie też nie ma żadnych błędów szczególnie jak autko stoi np 2 - 3 godziny w garażu lub cały dzień na słońcu przyzwyczaiłem się do tego jeżdżę tak drugi rok

Awatar użytkownika
sopelo
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: sopelo » śr kwie 22, 2009 20:49

no ja tak mam tylko na sloncu jak postoi dluzszy czas na goracu a zima spokuj

Awatar użytkownika
bibi466
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: bibi466 » śr kwie 22, 2009 20:56

u mnie też w zimie jest ok wymieniłem czujnik temperatury jest znacznie lepiej ale i tak czasami się to robi

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”