Jak ściągnąć szerokie listwy boczne
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Jak ściągnąć szerokie listwy boczne
Muszę sie pozbyć listew a nie chcę ich uszkodzić bo moze bym jeszcze na jakąś flaszke zarobił ma ktoś dobry sposób zeby pościągać listwy boczne w aucie 3D bez konieczności demontowania tapicerki wewnątrz ??
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: Passat b5 fl 2003r Kombi
- Silnik: AZM
-
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Wamia Mazury
- Auto: Golf V
- Silnik: BKC
- Kontakt:
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Panowie wiem na czym sie to trzyma itd wiem tez ze te prowadnice w listwach są w różne strony tak ze nawet jak odczepie 2 spinki to listwy sie nie wysunie ....
mówicei zeby ciągnąć i próbować ruszać prawo lewo.... no zobaczymy to jutro jak będzie chwilka czasu
a powiedzcie mi czy ktoś ściągał szerokie listwy i zakładał te od GTI ?? bo to właśnie będę robić one są na takich samych zaczepach tylko nie wiem czy te zaczepy (spinki) są w takich samych odległościach ??
mówicei zeby ciągnąć i próbować ruszać prawo lewo.... no zobaczymy to jutro jak będzie chwilka czasu
a powiedzcie mi czy ktoś ściągał szerokie listwy i zakładał te od GTI ?? bo to właśnie będę robić one są na takich samych zaczepach tylko nie wiem czy te zaczepy (spinki) są w takich samych odległościach ??
moje są reczej oryginalne więc juz pewno zmęczone życiemwojtas4589 pisze:kwestia tych zatrzasków czy są wyrobione czy nie
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
takie tez miałem podejrzenia ale to u mnie nie jest wielki problemem )TAZ pisze:Pomimo, że pasują kołki idealnie to szerokie listwy lubią uszkadzać lakier na drzwiach, a wąskie listwy tego raczej nie przykryją.
dzięki
Ostatnio zmieniony pn kwie 20, 2009 23:10 przez To_mas, łącznie zmieniany 1 raz.