montaż anteny na błotniku

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
daszczyk
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

montaż anteny na błotniku

Post autor: daszczyk » czw kwie 09, 2009 20:11

Witam ! Właśnie wróciłem z montażu anteny kupiłem na allegro super oryginał ;) dydykowany do MK3 ale powiem że antena wykonana słabo i jej największy atut jakim jest odkręcany koncentryk przy antenie psu na budę bo w oryginale jest zaciskany. Wszystko zrobiłem ale mam problem z przeciągnięciem tego koncentryka. Stary nawet nie drgnie ani ze strony kabiny i silnika. Wiecie gdzie on jest mocowany bo musi być w jakimś uchwycie złapany bo nie drgnie i nie mogę wciągnąć nowego koncentryka. dzięki z góry za odpowiedz

Seba

GRIZLI
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: GRIZLI » czw kwie 09, 2009 21:18

Dokładnie pod kierownicą, pod plastikową osłoną na kolana, jest łączenie anteny. W tym miejscu koncentryk jest przymocowany do tego wzmocnienia stalowego.

Octavia III -1.4 DSG ---[/i]

Awatar użytkownika
daszczyk
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: daszczyk » ndz kwie 12, 2009 21:09

dzięki wielki punkcik dodany, swoją drogą to odradzam tych anten dedykowanych do Mk3 na allegro ;) nawet koncentryk za krótki jak chcemy puścuć do radia, bo końcówka też nie pasuje na łączenie to pod kierownicą skończyło się na lutowaniu;) pozdrawiam

Seba

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”