problem z odpalaniem

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

bigboyy1986
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

problem z odpalaniem

Post autor: bigboyy1986 » śr kwie 08, 2009 19:28

Cześć wszystkim jestem nowym członkiem forum vwgolf.pl i mam taki problem w swoim golfiku mianowicie nie chce odpalać czytalem inne posty i nie ma zadnego który rozwiązał by mi mój problem. gdy przekręcam kluczyk w stacyjce wszystko pięknie ikonki się zapalają gdy przekręcam na start to "kręci" ale nie zaskakuje sprawdzalem już cewki iskra idzie wszystko jest ok świece przewody wymienione nawet wymienilem filtr powietrza nie wiem po co:P ale jak juz lecieć to wsio. Sprawdzałem przepływomierz nawet silniczek krokowy wszystko ok natomiast wystarczy go lekko pchnąc i odrazu na biagu odpala gdy stoi zadnych problemów brak falujących obrotów etc. no i jeszcze jeden mały problem kręci tylko do 5000 obr/min a to jest 2.0 8v wiec wyfdaje mi sie ze do 6000 powinien kręcić na luzaczku prosze o pomoc wiem że dośc obszernie ale starałem się mniej wiecej określić co mu dolega
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Nowy maniak vw

Awatar użytkownika
paku69
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: paku69 » śr kwie 08, 2009 20:18

Koledze chyba włączył się tryb serwisowy Pierwszą czynnością musi być VAG.
Ostatnio zmieniony śr kwie 08, 2009 20:19 przez paku69, łącznie zmieniany 1 raz.

Jest MK III GTI 2e :)
Jest MK IV Highline AJM :)

bigboyy1986
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: bigboyy1986 » czw kwie 09, 2009 15:21

o wlasnie wiecie moze w których serwisach vw jest ten przeglad za 90 dyszek??

Nowy maniak vw

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”