rozrusznik RP automat
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
rozrusznik RP automat
witam.w moim mk2 1.8 RP automat padl mi rozrusznik ;/ zapewne nalezalo by wymienic tulejki i szczotki.jest tylko problem odwiedzilem juz kilka sklepow i wszedzie jak slysza ze jesli chodzi o czesci do rozrusznika do automatu to niestety nieposiadaj i zalecaj podebranie podobnych tulejek. czy wiecie moze od czego mozna podebrac takie tulejki czy moze tez jest mozliwosc kupienia orginalnych szczotek jak i tulejek? bardzo prosil bym o jakas podpowiedz bo niestety samochod mam unieruchomiony:/
Witam,
ja czytam twoją wypowiedz dot. części do rozrusznika to wybuchłem śmiechem, powiem tyle zrezygnuj z tych sklepów jak to nie ma części tam idzie rozrusznik Bosch do nich są dostępne wszystkie części, niema żadnych problemów. Napisz na gg 6342348 jakie masz objawy, zajmuje się profesjonalną regeneracją rozruszników i alternatorów to dojdziemy co jest grane.
pozdrawiam
ja czytam twoją wypowiedz dot. części do rozrusznika to wybuchłem śmiechem, powiem tyle zrezygnuj z tych sklepów jak to nie ma części tam idzie rozrusznik Bosch do nich są dostępne wszystkie części, niema żadnych problemów. Napisz na gg 6342348 jakie masz objawy, zajmuje się profesjonalną regeneracją rozruszników i alternatorów to dojdziemy co jest grane.
pozdrawiam