Palenie bezpiecznika
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Palenie bezpiecznika
witam, mam problem z elektryka w moim golfie, mianowicie, zauważyłem, że juz drugi raz w ciagu 2tygodni spalił mi się bezpiecznik (nr 21) od:zapalniczki, centranego zamka, i podsufitki.
Włożyłem dziś do zapalniczki ladowarkę od GPS i w tym momencie spalil sie bezpiecznik, mimo, że wcześniej przez kilka godzin ładowarka ta była podłączona i wszystko dzialało, a teraz tylko ją wlożyłem, ładowarka się właczyla i po chwile spalil bezpiecznik, 2 tyg temu sytuacja wyglądala tak samo, wiecie może czemu tak się dzieje? z góry wielkie dzięki za pomoc
Włożyłem dziś do zapalniczki ladowarkę od GPS i w tym momencie spalil sie bezpiecznik, mimo, że wcześniej przez kilka godzin ładowarka ta była podłączona i wszystko dzialało, a teraz tylko ją wlożyłem, ładowarka się właczyla i po chwile spalil bezpiecznik, 2 tyg temu sytuacja wyglądala tak samo, wiecie może czemu tak się dzieje? z góry wielkie dzięki za pomoc
HARDSTYLE WILL NEVER DIE
- majster heniek
- Forumowy spamer :)

- Auto: Jest
- Silnik: też
będzie pasowała , lecz można blaszki trochę odgiąć na zewnątrz ( cienki śrubokręt i latareczka , tylko za dużo nie odginaj ) i po robocie - tylko bezpiecznik wyciągnij przy odginaniuLery pisze:dziadek ma golfa II i nie uzywa w nim zapalniczki to mogłbym od niego wziąśc heh, tylko czy będzie pasować?