Jak w temacie, oferta jest bardzo szeroka a mnie interesuje łożysko firmy które nie rozpadnie się po 50 000 km.
Co wybrać z oferty INTER CARS ??????????? Co polecacie???????? Co jest naprawde dobrej jakości????????????

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kosztuje 420 zł i jest to cena zaporowa.Tomek_Dx pisze:Ewentualnie możesz kupić oryginaly z ASO
To jest napęd 4mation i z tyłu jest półoś i przegub a łożysko nie jest stożkowe o jakim myślisz tylko z podwójnym rzędem kulek.Tomek_Dx pisze:Trzeba zostawić minimalny luz!! JAk nie będzie luzu to nawet oryginały padną po 10 tys żeby tylko nie zablokowały koła po wtedy wizyta w rowie będzie wielkim szczęściem:)
Jaki luz panowie, to jest łozysko kulkowe i luz je zabije po 500 km.kenzi pisze: A co do montazu to wiadomo ze jak za mocno skrecisz i nie bedzie luzu to lozysko padnie szybko
Tyle ze SKF to francuska firma.roboform550 pisze:dziwi mnie jedna rzecz SKF niemiecka firma a na obudowie było Made in Italy
Kiedys byly stosowane lozyska wałkowe i tam sie dokrecalo odpowiednim momentem ( zeby nie przesadzic ) ale w kulowych nie ma takiej opcji bo wlasnie mamy tak je skrecic zeby sie obi epolowki zeszły i luz jest taki jaki dala fabryka produkujaca łozysko.mariusz75 pisze:kenzi napisał/a:
A co do montazu to wiadomo ze jak za mocno skrecisz i nie bedzie luzu to lozysko padnie szybko
Jaki luz panowie, to jest łozysko kulkowe i luz je zabije po 500 km.
Tak? hmhmhmhm to mnie teraz rozwaliłeśwesol pisze:Tyle ze SKF to francuska firma.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 32 gości