dzięki z góry za jakieś namiary i ewentualną diagnozę na podst. opisu. pozdro.
kumaty elektryk - Wawa? (dmuchawa nie działa)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
stafu
kumaty elektryk - Wawa? (dmuchawa nie działa)
siemanko, mam prośbę o namiary do jakiegoś elektryka w wawie. padła dmuchawa w moim ventylku (działał tylko 1 i 3 bieg, wyłączała się na wybojach, teraz już trup kompletny). wiem, że takich tematów jest mnóstwo ale ja nie proszę o poradę jak to naprawić bo sam się nie podejmę jako zielony kompletnie, a szukam po prostu szpeca który mi to zrobi. dwóch elektryków u których byłem coś kręciło "nigdy tego nie robiłem ale można coś spróbować" więc wole żeby nie rozdziewiczali się na moim autku 
- Adamm
- V.I.P.

- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
witam
ja mam sprawdzonego i zaufanego elektryka
Warszawa - Rembertow ul Chrusciela (nie pamietam numeru) jak sie jedzie w kierunku AON (trasa autobusu 515) to po prawej stronie
Roman Lubelski tel. 611 91 26
Robi dobrze i nie zdziera.
Ostatnio grzal mi sie moj Golfik i wydawalo mi sie ze sie nie wlacza wentylator, z tym ze nie byl on uszkodzony bo poprzez klime sie odpalal.
nagdzalismy auto i nadal sie nie wlaczal, posprawdzal bezpieczniki itp. i okazalo sie ze nie ma pradu na ktoryms kablu sterujacym. zrobil mi to i dziala cacy teraz
auto wstawilem ok 11 -12 a bylo ok 16 gotowe koszt 40 zl
jesli mam jaka elektryczna awarie z autem z ktora sam sobie nie daje rady jade tylko do niego, to juz moje 3 cie auto ktore z bolami jezdzi do niego i nie zdarzylo sie zebym dwa razy robil to samo.
pozdrawiam
ja mam sprawdzonego i zaufanego elektryka
Warszawa - Rembertow ul Chrusciela (nie pamietam numeru) jak sie jedzie w kierunku AON (trasa autobusu 515) to po prawej stronie
Roman Lubelski tel. 611 91 26
Robi dobrze i nie zdziera.
Ostatnio grzal mi sie moj Golfik i wydawalo mi sie ze sie nie wlacza wentylator, z tym ze nie byl on uszkodzony bo poprzez klime sie odpalal.
nagdzalismy auto i nadal sie nie wlaczal, posprawdzal bezpieczniki itp. i okazalo sie ze nie ma pradu na ktoryms kablu sterujacym. zrobil mi to i dziala cacy teraz
auto wstawilem ok 11 -12 a bylo ok 16 gotowe koszt 40 zl
jesli mam jaka elektryczna awarie z autem z ktora sam sobie nie daje rady jade tylko do niego, to juz moje 3 cie auto ktore z bolami jezdzi do niego i nie zdarzylo sie zebym dwa razy robil to samo.
pozdrawiam
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
-
MistiqChild
- Mały gagatek

-
stafu