Jak wyregulować dysze spryskiwaczy w MK4
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- robertsobol1983
- Forum Master

Jak wyregulować dysze spryskiwaczy w MK4
Witam wszystkich forumowiczów ! Mam mały problem ze spryskiwaczami przedniej szyby. Jeszcze przed zimą bardzo dobrze rozprowadzały płyn po szybie ale krótki okres a potem nagle się rozregulowały. Na takim prostym schemacie przedstawiłem jak teraz rozprowadzają mi płyn po szybie a powinny przecież tak jak schemat wyżej. Regulacja ich tylko polega na tym że mogę podnieść strumień w górę lub duł ale nie o to mi chodzi bo chcę je wyregulować na boki i by dawały szerszy strumień płynu po szybie a nie skupiały się w jednym centrum. Czy ktoś zna sposób na to by je wyregulować bo ja znalazłem tylko jedną regulację ale ta mi najmniej jest potrzebna a poza nią nic nie chce się przekręcić czy przesunąć by był odpowiedni strumień. Na obrazku widać jakiego rodzaju mam dysze i czy mam ktoś z szanownych kolegów na nie jakieś sposób czy zostaje mi tylko opcja kupna nowych. Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ani Mazda, ani Merca gwiazda nie da Ci tyle, co VW JAZDA :)
NIE UDZIELAM PORAD I NIE ANALIZUJE LOGÓW NA PW
NIE UDZIELAM PORAD I NIE ANALIZUJE LOGÓW NA PW
- robertsobol1983
- Forum Master