mam taki problem moja stacyjka jest rozwalona i po odpaleniu silnika trzeba cofać kluczyk czy mozna wymienić stacyjkę a wkladkę zostawić starą zeby mieć ten sam kluczyk i czy to rozwiąze moj problem czy jednak trzeba wymienić stacyjke razem z wkladką?
proszę o odpowiedz i porady jak to zrobić
zalozylem ten temat bo nie znalazlem nic o moim problemie moze zle szukałem
nie wiem czy w dobrym miejscu umieszczam post, jestem nowicjuszem na tym forum jezli zrbilem cos nie tak to z góry przepraszam.
wymiana stacyjki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Re: wymiana stacyjki
tak klucz zostanie - wklad tylko wymieniasz - najpierw odkrecasz kierownice - sciagasz ja jak sie nie myle jest ona przykrecona kluczem nr 23i osadzona na wieloklinie . Nastepnie odkrecasz obudowy pod stacyjka - tak ze widziec powinienes cala stacyjki i przewody - nastepnie bynajmniej ja tak mialem , za pomoca sciagacza do lozysk musialem sciagnac taki pierscien - jak sie go sciagło , byl dostep do latwego sciagniecia stacyjki i do wymiany wkladu stacyjki ( chyba 15 -25 zl kosztowal )ssebba pisze:mam taki problem moja stacyjka jest rozwalona i po odpaleniu silnika trzeba cofać kluczyk czy mozna wymienić stacyjkę a wkladkę zostawić starą zeby mieć ten sam kluczyk i czy to rozwiąze moj problem czy jednak trzeba wymienić stacyjke razem z wkladką?
proszę o odpowiedz i porady jak to zrobić
zalozylem ten temat bo nie znalazlem nic o moim problemie moze zle szukałem
nie wiem czy w dobrym miejscu umieszczam post, jestem nowicjuszem na tym forum jezli zrbilem cos nie tak to z góry przepraszam.