witam. mam problemik bo musze przelozyc wkladke do innej klapy i w starej to wkladka wychodzi w 10 sekund a tutaj jest to bardziej skomplikowane bo jest inna klamka i nie moge sobie poradzic co dalej...
na poczatku bylo tak:
troche rozebalem i wyglada tak:
"od tylu" juz nic nie trzyma a wkladka nie chce wyjsc. ruszlaem tez kluczykiem i w kazdej pozycji probowalem wyjac ale nie chce wylesc... :/ stukalem w nia z tylu ale nic to nie dalo. ma ktos pomysl o co chodzi??
demontaz wkladki zamka tylnej klapy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- szymko
- Użytkownik

- Kontakt:
tam co sie rusza zamek?? bo on troche przyslania a troche widac jak sie kreci.
[ Dodano: 29 Mar 2009 18:09 ]
za cholere nie widze tu zadnych zapadek... tylko caly zamek sie kreci...
[ Dodano: 29 Mar 2009 18:26 ]
znalazlem je i mam pytanie czy one nie powinny wyskoczyc kiedy zamek jest w okreslonym miejscu?? bo zapadniete sa 2 zawsze zalezy z ktorej strony a trzecia jest luzna i nie robi problemu...
[ Dodano: 29 Mar 2009 18:09 ]
za cholere nie widze tu zadnych zapadek... tylko caly zamek sie kreci...
[ Dodano: 29 Mar 2009 18:26 ]
znalazlem je i mam pytanie czy one nie powinny wyskoczyc kiedy zamek jest w okreslonym miejscu?? bo zapadniete sa 2 zawsze zalezy z ktorej strony a trzecia jest luzna i nie robi problemu...
- macbu
- Użytkownik

- Kontakt:
wkładka
Jeżeli chcesz wyciągnąć wkładke z tylego zamka sciągasz tylko i wyłącznie seger - to małe zabezpieczneie i ciśniesz palcem to co wystaje to jest właśnie wkładka... nie ma tam innych zabezpieczeń... a że ciężko wychodzi to normalne... tam sie zbiera dużo syfu...
Macbu