Jak wyłączyć immo, żeby go odpalić awaryjnie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak wyłączyć immo, żeby go odpalić awaryjnie
koledzy, jak wyłączyć immo w golfie 4 żeby go odpalić awaryjnie
Ostatnio zmieniony czw mar 12, 2009 21:58 przez woojas25, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kasztan_TDI
- Użytkownik

-
greg
immo of hex-canemwoojas25 pisze:jak wyłączyć immo w golfie 4 żeby go odpalić awaryjnie
[ Dodano: Czw Mar 12, 2009 6:30 pm ]
tylko po co jak można szybko kluczyki dopasować
[ Dodano: Czw Mar 12, 2009 6:33 pm ]
ja odpowiadam bo skoro o to pyta to i tak tego tą metodą nie zrobi bo jak wie jak to by nie pytał a porządni złodzieje to i tak maja swoje metodymiś fazi pisze:nie wiem czy ktokolwiek Wam odpowie na forum , choćby wiedział
a jest jeszcze metoda dołączenia emulatora immo tylko zanim znajdziesz kontakt na emulator i zanim go kupisz to prędzej odczytasz pin immo i dopasujesz kluczyk
-
greg
dobierasz mechanicznie wkładkę kluczyka - pożyczasz na chwilę od kumpla kluczyk-scyzor - przekręcasz stacyjkę - laptop - odczyt immo - dopasowanie kluczyka - odpalasz - jak już nie potrzebny kluczyk oddajesz kumplowi dopasowując ponownie w jego aucie - ja np mam zawsze taki awaryjny kluczyk jak testuję np zegary w auciemiś fazi pisze:gorzej jak obydwa zgubił
-
greg
sorry za taka pogadankę ale zdziwiłbyś się jak dużo - dadatkow powiem ci że my to robimy mało inwazyjnie tj aby nie uszkodzić a ci którzy kosza aut a- żeby to jak najkrócej trwało - więc albo urządzenie do palenia immo albo do oszukania, albo po prostu wysadzą cię z auta na krzyżówce i tyle. Zresztą oddaj auto do "odpowiedniego"mechanika i potem się dziwisz że auto ginie. Problem w tym, ze system vw - zabezpieczenie jest łatwy do obejścia i tylko zabezpieczenie wg własnej inwencji coś tu pomogąmiś fazi pisze:a jak myślisz ile osób potrafi zrobić takie rzeczy ?
Ja swoją wiedzę też wziąłem z internetu
-
greg
gdyby nie net nie potrafiłbym tego co dzisiaj potrafię - powagaedzio pisze:ja z własnej praktyki , to co jest w necie nie zawsze pokrywa się z rzeczywistością.
[ Dodano: Czw Mar 12, 2009 11:39 pm ]
po prostu rzadko kto dzieli się wiedża na żywo - a w neci etu przeczytasz tam przeczytasz złozysz do kupy , sprawdzisz ze 3 razy, parę razy sie sparzysz i się naumiesz