Sprawdyenie syzberdachu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Maniek71
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
Sprawdyenie syzberdachu
Witam mam taki maz problem moge kupic tanio syzberdach i akcja jest taka e jest wymontowany i jak go podpiac aby go sprawdzic
[ Dodano: 08 Mar 2009 09:45 ]
albo jaki lepiej wybrac naprawianz czy ori bez naprawy i chyba sprawny jesli sie okaze ze jest ok
[ Dodano: 08 Mar 2009 09:45 ]
albo jaki lepiej wybrac naprawianz czy ori bez naprawy i chyba sprawny jesli sie okaze ze jest ok
fighter17, najlepiej naprawic swoj szyber.Przerabialem to kiedys. Wymienilem 2 szybry i w kazdyn poszlo mi to prowadzenie od strony kierowcy.Jak odzalowalem i kupilem z serwisu problem znikl i do tej pory jezdzi juz 2 lata.Smiga ladnie.W uzywce nigdy nie wiesz na co trafisz.Zalozysz i za tydzien ci pojdzie.
PozdrO
A sprawdzic go mozesz silniczkiem ktory mozesz wymatowac od siebie tylko pare srobek i korbka z zestawku heh
PozdrO
A sprawdzic go mozesz silniczkiem ktory mozesz wymatowac od siebie tylko pare srobek i korbka z zestawku heh
Ostatnio zmieniony ndz mar 08, 2009 11:02 przez J3L3N, łącznie zmieniany 1 raz.
[size=117]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
ja swoj sam robilem i prowadnice naprawilem metoda z forum i dziala juz rok a taki ori to predzej czy pozniej peknie bo to niemcy wogole dupy dali zeby w tak cienkim miejscu [laczyc pieska z linka] Naprawiaj sam 
Sprawdzic go mozesz na stole..ustaw go tak jakby mial byc zamontowany w aucie z tym ze przednia czesc w ktorej jest silniczek wystaje poza krawedz stolu..ja tak robilem , nastepnie korbka[ibusowa] krecisz w silniczku i patrzysz jak chodzi i czy sie nie przycina czy sie caly chowa to ok.. silniczka nie zdejmuj i nie podlaczaj bo potem trza go ustawic i bez ustawiania dach caly sie nie bedzie chowal i takie tam , sama korbka styknie reszte dal kolega w linku..
Sprawdzic go mozesz na stole..ustaw go tak jakby mial byc zamontowany w aucie z tym ze przednia czesc w ktorej jest silniczek wystaje poza krawedz stolu..ja tak robilem , nastepnie korbka[ibusowa] krecisz w silniczku i patrzysz jak chodzi i czy sie nie przycina czy sie caly chowa to ok.. silniczka nie zdejmuj i nie podlaczaj bo potem trza go ustawic i bez ustawiania dach caly sie nie bedzie chowal i takie tam , sama korbka styknie reszte dal kolega w linku..
Ostatnio zmieniony ndz mar 08, 2009 11:26 przez TeDIk, łącznie zmieniany 1 raz.