Pomocy !!!

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Skolo
Nowicjusz
Nowicjusz

Pomocy !!!

Post autor: Skolo » pt mar 06, 2009 01:33

Potrzebuje pomocy ... Ostatnio przez zime elektryka w moim aucie (golf III) dziwnie mi sie zachowuje, mianowicie mam taki problem, wlaczajac kierunkowskazy, kiedy miga dany kierunkowskaz na przemian miga mi on z tylnym swiatlem przeciwmgielnym, do tego na zmiane miga mi drugi kierunkowskaz tyle ze slabiej swieci od aktualnie wlaczonego, nastepnie wciskajac hamulec nozny (STOP) zalacza mi sie tez swiatlo przeciwmgielne tylne, wrzucajac bieg wsteczny to samo. Jak mam wlaczony kierunkowskaz i przyhamuje to mi sie wylacza.

Prosze o pomoc, mam auto jednak zbytnio sie nie znam, mozna powiedziec ze jestem totalnym amatorem w dziedzinie motoryzacji jednak chcialbym swoja wiedze w tej dziedzinie poszerzyc ...

Jest mozliwe ze jest uszkodzony jakis przekaznik ? bezpiecznik ? i gdzie takie cos znalezc i jak sprawdzic w samochodzie ?

.: ??? :.

To_mas
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: To_mas » pt mar 06, 2009 01:36

Skolo, sprawdź przy wtyczkach do lamp z tyłu czy jest masa !! bo podejrzewam ze nie ma i temu sie taka choinka robi :)

Skolo
Nowicjusz
Nowicjusz

Masa ?

Post autor: Skolo » pt mar 06, 2009 12:57

Dobra sprawdzil bym ta mase gdybym wiedzial jak :(

Prosilbym bardzo o krotki opis jak to zrobic, probiez mam i co dalej ? ...

Podkreslalem ze jestem laikiem w dziedzinie motoryzacji :(

Aha i jak nie bedzie tej masy to co wtedy ?

.: ??? :.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”